LKQ ELIT

Арнд Франц – новий керівник LKQ Europe

16 вересня 2019

З 1 жовтня Арнд Франц замінить Джона С. Куїнна 

З 1 жовтня Арнд Франц замінить Джона С. Куїнна на посаді старшого віце-президента корпорації LKQ та генерального директора LKQ Europe.

Корпорація LKQ оголосила, що Джон С. Куїнн, виконавчий віце-президент і генеральний директор LKQ Europe, виходить на пенсію, і його посаду з жовтня займе Ард Франц, наразі виконавчий директор LKQ Europe.

Арнд Франц приєднався до LKQ у квітні цього року після того, як більшу частину своєї кар'єри провів у компанії MAHLE, де обіймав посаду виконавчого віце-президента та члена Правління MAHLE Group. У 2006–2013 роках він був виконавчим віце-президентом та генеральним директором MAHLE Aftermarket.

Попередній директор Джон С. Куїнн приєднався до LKQ у 2009 році на посаді фінансового директора, а в 2015 році став генеральним директором LKQ Europe з управління операціями компанії за кордоном. Під його керівництвом обороти європейського сегменту LKQ збільшилися втричі, оскільки компанія придбала декількох провідних дистриб'юторів на ключових ринках, таких як Stahlgruber в Німеччині та Rhiag в Італії та Чехії.

Підрозділ американської корпорації LKQ - LKQ Europe є лідером на європейському ринку автозапчастин для легкових автомобілів та комерційного транспорту. В компанії працює понад 27 000 співробітників у 21 європейській країні, вона регулярно обслуговує 700 000 клієнтів через свою мережу з 1100 філій. У 2018 році сумарний оборот компанії склав близько 4,6 млрд. євро. LKQ Europe представлена окремими регіональними групами: Euro Car Parts, Sator Group, Rhiag Group, ELIT (до якої входить зокрема ELIT Ukraine), AutoKelly та STAHLGRUBER Group, а також Atracco, компанія, що спеціалізується на переробці. LKQ також володіє міноритарним пакетом акцій компанії Mekonomen зі Швеції.