LKQ ELIT

Названі 5 кращих автомобілів 2019 року

13 січня 2020

Вашій увазі рейтинг кращих автомобілів на початок цього року за підсумком 2019 року

Кращим автомобілем року названо Jaguar I-Pace. На думку експертів, електрокар став однією з найбільш цікавих, проривних і технологічних новинок для ринку в 2019 році. До переваг автомобіля варто віднести високу потужність і величезний крутний момент.

Кращим компактним автомобілем стала Mazda 3. Виробник пропонує багате оснащення і економічні силові установки SkyActive. Автомобіль отримав адаптивний круїз-контроль з функцією Stop & Go – Mazda Radar Cruise Control.

Звання кращого люксового автомобіля завоював Mercedes-Benz S-Class. Флагманська модель німецької компанії вже протягом багатьох років є еталоном якості, комфорту і функціональності. Новий S-Class став комфортніший як для пасажирів, так і для водія. Даний підхід і дозволяє автомобілю випереджати конкурентів.

Серед універсалів кращим став Subaru Outback. Японський автомобіль полюбився покупцям за відмінну прохідність, практичність, надійність. Дані якості дозволили моделі отримати звання одного з найкращих універсалів в сегменті по всьому світу. Для Outback також є додаткове обладнання, яке стане відмінним вибором для любителів активного відпочинку. Серед додаткових пристосувань варто відзначить, органайзери для багажника, механізми для транспортування велосипедів, каяки та навіть вантажні контейнери.

Титул кращого позашляховика присудили Jeep Wrangler. Легендарний Wrangler буде справжнім подарунком для любителів поїздок бездоріжжям. Беззаперечним плюсом моделі є конструкція, яка дозволяє зняти дах, двері або лобове скло позашляховика. До того ж для Wrangler доступні всі опції комфорту властиві автомобілям його класу.

Джерело: mashyna.com.ua