LKQ ELIT

Форум Partner ELIT 2019

21 січня 2020

У 2019 році ми стали ще ближче до наших клієнтів і провели не один Форум Partner ELIT, а цілих три. Тому їх було проведено у трьох містах: у Львові, Дніпрі та Києві. Від гостей заходів ми отримали багато емоцій та позитивних відгуків

Кожен захід починався з кава-брейку та презентацій спікерів. У бізнес-частині прийняли участь: Олег Варварський, генеральний директор, Ігор Пономаренко, директор з продажів, Антон Таборовський, керівник проекту PARTNER ELIT, Володимир Храпунов, керівник відділу «Car Fleet Service», Олександр Ніколенко, власник Carbook та інші.

Після бізнес-частини було проведено цікаві активності, де гості могли відчути себе справжніми гонщиками, змагаючись між собою у віртуальній реальності. На швидкість та вправність рук могли себе перевірити у змаганні зі збору кубіку-рубіку.

Наступним номером у програмі став, добре зарекомендований технобрейк - це час вільного спілкування клієнтів з постачальниками. Це прекрасна можливість отримати відповіді на всі питання з «перших вуст». Цього року участь в технобрейку взяли компанії Starline, ZF, VatOil, Roadhouse, KYB, Bosch, Gates, DRiV (Federal Mogul), Philips, Denso, Febest, UFI, Sidem, Bilstein, Valeo, Schaeffler та Lindstrom. В рамках технобрейку були організовані виставки гаражного обладнання та інструменту ELIT, клієнти мали можливість вживу побачити найпопулярніші та нові позиції з нашого асортименту.

Після технобрейку, ми перейшли до найцікавішої частини нашої зустрічі – святкового гала-фуршету. Де клієнти отримували нагороди та призи у різних номінаціях. А також було проведено розіграш цінних призів серед наших партнерів. Дякуємо всім, хто відвідував наші Форуми PARTNER ELIT 2019 та дякуємо, що ви з нами!