LKQ ELIT

День Відкритих Дверей "ЕЛІТ-Україна"

21 лютого 2020

"День Відкритих Дверей" відбувся 8 лютого 2020 року на філії "ЕЛІТ-Україна" у м. Хмельницький

Дивитись відеозвіт

"ELIT"- це велика дружна родина і, як у кожної родини, в нас є свої традиції. "День Відкритих Дверей" - це захід, на якому можна отримати корисну та цікаву інформацію про бізнес запасних частин, дізнатись, що відбувається після відправлення замовлення запчастин в електронному кабінеті, подивитись як виглядає та працює склад запасних частин і ближче познайомитись з командою філії - людьми, які все це адмініструють, збирають, готують, доставляють та консультують. Тут ми ділимося ідеями та нашими планами на майбутнє.

У першій частині зустрічі після реєстрації і вибору свого "щасливого квитка", клієнтам була продемонстрована загальна інформація про ELIT в світі, як частини корпорації "LKQ", і ELIT в Україні - наше покриття, що було зроблено, і які плани на цей рік ми ставимо. Дякуємо спікерам - регіональному менеджеру Мурзіну Владиславу та директору філії Цимбалюку Андрію.

Після презентації ми провели гостей на екскурсію всередині філії, де у кожного була можливість промацати всі тонкощі робочих процесів, ознайомитися з товаром і наявністю, а також задати питання, на які ми з задоволенням відповіли. На Хмельницьке свято прийшло дуже багато діток, що тільки підсилювало дух святкування. 

Після інформативної частини нашого свята ми перейшли до частини розважальної. На гостей чекали цікаві конкурси із заохочувальними призами на автомобільну тематику, смачні частування та головна лотерея із розіграшем цінних призів.

Також наша команда підготувала сюрприз для наших гостей - торт "ELIT"! Ми дякуємо всім, хто відвідав наше свято, сподіваємося вам було цікаво, а отримана інформація буде корисною для розвитку вашого бізнесу. Слідкуйте за новинами "ЕЛІТ-Україна" на нашому сайті, в Facebook і можливо наступний День Відкритих Дверей відбудеться в вашому місті!