LKQ ELIT

Презентація нового онлайн сервісу — перевірка наявності номерних знаків

2 липня 2021

Нещодавно завзяті водії тільки почали освоювати нові онлайн-сервіси перевірки документів, а Головний сервісний центр МВС активно створює та впроваджує ще цікавіші ідеї.

25 червня сервісні центри МВС презентували довгоочікуваний онлайн-сервіс перевірки наявності номерних знаків. Для автовласників цей функціонал стане в нагоді. Адже кожен охочий може переглянути улюблену комбінацію номерних знаків та побачити в якому сервісному центрі МВС вона заходиться. А головна родзинка, що електронний сервіс розміщений в оновлених інформаційних боксах – у приміщеннях сервісних центрів МВС.

«Діджиталізація завжди залишається одним із пріоритетних напрямків діяльності сервісних центрів МВС. Тепер у два кліки громадяни можуть перевіряти наявність номерних знаків будь-якого регіону України» – зазначив перший заступник начальника ГСЦ МВС Юрій Смольянінов.

Тепер громадяни скориставшись онлайн сервісами в інфобоксі можуть перевіряти не тільки наявність номерного знаку, а ще й легітимність документів, зокрема:

1. посвідчення водія;
2.свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу;
3. свідоцтва ДОПНВ.

Нагадуємо, що в Електронному кабінеті водія можливо здійснити обмін та відновлення посвідчення водія, призначити належного користувача на авто, відстежувати та сплачувати штрафи за порушення ПДР, за необхідності – верифікувати посвідчення водія та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, отримати витяг з Єдиного державного реєстру транспортних засобів та замовити індивідуальні номерні знаки.

Презентація відбулася у сервісному центрі МВС № 2641 в Івано-Франківську, що розташований за новою адресою вул. Євгена Коновальця, 229 у. Сучасне просторе приміщення, відкриті фронт-офіси оформлені в єдиному візуальному стилі та обладнані сучасним технологічним устаткуванням сприятимуть якісному та швидкому наданню адміністративних послуг жителям та гостям міста. Крім того, тут є дитячий куточок, буккросинг-полиця та паркувальні місця для відвідувачів центру.

Джерело: hsc.gov.ua