LKQ ELIT

Японські автомобілі віддають перевагу Nipparts

16 липня 2021

На початку 90-х років, у нашу країну почали потрапляти перші японські автомобілі. І якби ви тоді запитали: «які не оригінальні запчастини є на такі автомобілі?», вам би відповіли – тільки Nipparts! Тоді це була єдина альтернатива оригіналу. Сьогодні у Nipparts з’явилось багато конкурентів, але роки досвіду дають про себе знати – наздогнати постачальника, який працює з 1981 року, не вдалося нікому. У знайомій усім власникам «японців» та «корейців» червоно-чорній упаковці досі лежать найкращі запчастини, які можна купити на ринку не оригіналу для ваших автомобілів.

«ЕЛІТ-Україна» має в наявності найширший асортимент запчастин Nipparts. Він доступний як на нашому Центральному складі в Києві, так і на складах будь-якої філії. З кожним роком кількість артикулів на Центральному складі збільшується. А порівняно з іншими компаніями на ринку, наявність запчастин у «ЕЛІТ-Україна» більша, як мінімум, удвічі.

Що ви отримуєте, купуючи Nipparts у «ЕЛІТ-Україна»?
- Найкращу пропозицію для японських та корейських автомобілів;
- Найширший асортимент цього бренду на ринку;
- Приємна цінова пропозиція;
- Запчастини від надійного імпортера з гарантією;
- Деталі відомого автовласникам бренду;
- Можливість заробити: у нас найкраща ціна, а ваші клієнти готові платити за бренд.

Новинки з’являються постійно, тому всі нові позиції ми відразу ж анонсуємо на нашому сайті, а ви отримуєте розсилання. Сама компанія Nipparts також не стоїть на місці – вона постійно удосконалює свою роботу та продукцію, яку продає, створюючи нові продукти для автосервісу. Асортимент регулярно розширюється – кожного місяця додається близько 100 нових артикулів, відповідно до нових ОЕ-деталей.

Актуальна пропозиція по асортименту Nipparts у «ЕЛІТ-Україна» складається з деталей таких груп, як:
-Гальмівні диски та барабани;
-Гальмівні колодки та накладки;
-Амортизатори;
-Кермове управління;
-Підвіска;
-Фільтри;
-Зчеплення;
-Колісні підшипники;
-Свічки накалювання;
-ШРКШ та пильники;
-Водяні насоси;
-Дроти запалювання;
-Термостати;
-Гальмівна гідравліка;
-Лямбда-зонди.

Чому Nipparts – це найкраща пропозиція для «Азії»?

Коли японські автомобілі почали завойовувати європейський ринок, запчастини для них були досить важкодоступними. І в умовах високого попиту на доступну альтернативу оригінальним запчастинам у 1981 році народилась компанія Nipparts. Ініціатором її створення зі штаб-квартирою та логістичним центром у Нідерландах були японські виробники автозапчастин. Навіть назва компанії перекладається як «японські запчастини». Як відомо, японці називають свою країну Nippon, тому «Nip parts» і є «японські запчастини». З роками компанія Nipparts значно розширила перелік закуповуваних у Японії запчастин. В першу чергу в асортимент потрапили запчастини для корейських автомобілів, а після – і для популярних європейських моделей. Сьогодні повний перелік деталей Nipparts значно ширший і включає в себе європейські автомобілі. Але, як і раніше, найширший асортимент доступний саме для «японців» та «корейців».

Ще цікавий факт, що як тоді, так і зараз, деякі запчастини Nipparts виробляються на тих самих заводах, де виробляються і оригінальні запчастини. Тому в цьому великий плюс Nipparts – ви отримуєте ті ж оригінальні запчастини, за значно приємнішою ціною.

Якість дуже ретельно контролюється. Все, що випускається під брендом Nipparts проходить комплексні випробування у спеціальних лабораторіях у Нідерландах та у незалежних європейських дослідницьких центрах. Також, вся продукція сертифікована. Nipparts співпрацює лише з заводами, які пройшли сертифікацію ISO 9000:9001. Окрім того, вся продукція сертифікована за українськими стандартами. До речі, рівень рекламації складає лише 0,2% – це рівень найкращих брендів!

Широкий асортимент запчастин Nipparts легко підбирати в електронному каталозі eCat. Всі деталі прив’язані до своїх автомобілів у зручному дереві запчастин. Також деталі Nipparts доступні для підбору за допомогою друкованих каталогів «ЕЛІТ-Україна» – для корейських, японських, китайських автомобілів, а також комерційних автомобілів та найбільш популярних європейських моделей.