LKQ ELIT

Continental та Varta випустили потужну тягову батарею для скутерів

23 серпня 2021

Компактний і потужний акумуляторний блок має ще одну перевагу – він швидкозмінний.

Акумулятори для швидкої заміни мають технологію Varta V4Drive, відому своєю високою продуктивністю компактною конструкцією та стійкістю до низьких температур. Спеціалісти Continental Engineering Services додали до цих якостей зручність.

Партнерство між Continental Engineering Services та виробником акумуляторів Varta зосереджено на впровадженні нових технологій та продуктів для ринку мікромобільності. Змінний акумулятор став першим спільним проєктом. 48-вольтовий акумулятор для двоколісних транспортних засобів пропонує потужність не менше 10 кВт.

Літій-іонний акумулятор важить 9 кг і пропонує діапазон пробігу близько 50 км. Цей діапазон можна подвоїти чи збільшувати скільки завгодно, використовуючи дві та більше батарей, оскільки система управління акумуляторами дозволяє підключати та контролювати будь-яку кількість блоків.

Окрім того, що акумулятор Continental-Varta є легким, його легко встановлювати та знімати за допомогою простого кріплення. Він також має ручку для зручності перенесення.

 

Джерело: auto.24tv.ua