LKQ ELIT

ERA підтримує та відповідає сертифікації ISO

13 грудня 2021

У 2020 році ERA вкотре підтримала сертифікацію ISO 9001:2015, престижну сертифікацію, яка перевіряє та підтверджує правильне виконання процесів і потоків, запроваджених у компанії. Синонім якості та гарантії як для клієнтів, так і для компаній, які співпрацюють з ERA. Давайте більш детально розглянемо аспекти, які характеризують бренд ERA.

ERA стає частиною світу сертифікації ISO

Починаючи з 2001 року, ERA вирішила прийняти правила та положення, що стосуються законодавства ISO щодо маркетингу та розповсюдження електричних та електронних компонентів для вторинного ринку, призначених для автомобілів, промислових та землерийних транспортних засобів. Початкова мета полягала в тому, щоб задовольнити потреби та запити своїх клієнтів, а також вийти на нові ринки. Сьогодні щорічна зустріч із стороннім органом із сертифікації — це можливість переглянути процеси та документацію компанії, переконавшись, що вони завжди відповідають тому, що визначає сама ERA.

ERA та еволюція ISO

Рішення про відповідність стандартам ISO було прийнято в 2001 році, але за 20 років ситуація значно змінилася.

Деякі з основних кроків:

2001: ERA вперше відповідає стандартам 9001:2000

2008: ERA відповідає стандартам 9001:2008

2013: ERA виконує величезну роботу з перевизначення процедур і документації у співпраці зі спеціалізованим зовнішнім консультантом. Мета полягає в тому, щоб відповідати новим директивам і компанії, постійно розвиватися і розширюватися.

2018: ERA відповідає новим стандартам 9001:2015. З цієї нагоди перевіряється вся документація, як це вже було проведено у 2013 році, приділяючи особливу увагу перегляду «Керівництва з якості», вводячи «Картування для оцінки ризику» для першого часу.

ERA та ISO сьогодні

ERA підтвердила сертифікат ISO на 2020 рік, який буде дійсним впродовж трьох років. У підсумковому звіті перевірки проходили без НК та без зауважень/рекомендацій другий рік поспіль. Відмінний результат досягається також завдяки роботі Луки Молло, керівника відділу якості, який керує та контролює якість діяльності за допомогою зовнішнього консультанта. Таким чином, безперервна еволюція системи разом із своєчасною адаптацією процесів гарантує постійне вдосконалення всієї компанії.

Чому необхідно обирати ERA в "ЕЛІТ-Україна":

1) Бренд LKQ. Успішна діяльність корпорації транслюється на всі її складові, в тому числі, на приватні торговельні марки. Саме тому, клієнти відчуватимуть кожну перевагу від використання продукції ERA, яку на місцевому рівні забезпечує дистриб'ютор.

2) 2 роки гарантії* – це безумовна перевага від купівлі запасних частин ERA, яку не в змозі забезпечити більшість інших брендів, особливо, коли така можливість ґрунтується на впевненості у якості продукції та лояльності до клієнтів.

    3 роки гарантії* на АКБ для автомобілів легкового сегмента

3) Асортимент, який налічує більше як 3500 позицій в 15-ти групах товарів та дозволить швидко обслуговувати автомобілі більшості провідних автовиробників без потреби довгих пошуків серед аналогів. Продукція ERA має бездоганну репутацію – менше ніж 0,5% рекламаційних звернень за 2020 рік у співвідношенні до загальної кількості проданих товарів.