LKQ ELIT

Діджиталізація в «ЕЛІТ-Україна» – «Водій зі смартфоном»

17 грудня 2021

Ми раді поділитись з вами інформацією про те, що «ЕЛІТ-Україна» зробила ще один крок вперед в рамках діджиталізації процесів та запустила на всіх філіях проєкт «Водій зі смартфоном».

В рамках цього проєкту, служба логістики та водії доставки отримали можливість позбутися паперу – всі маршрутні та шляхові листи, а також всі завдання, водій отримує у сучасному смартфоні на операційній системі Android. За витратами паперу – це був другий за кількістю процес після первинної документації.

Тож зараз водій за допомогою смартфону може сам контролювати всі процеси, які у нього є: збірка товару на складі, інформація по кожній точці, детальна інформація про замовлення, контакти клієнта та його торговельного представника, геокоординати для прокладання маршруту, плановий та фактичний час передачі замовлення клієнту, показання одометру та інше.

Що до клієнтів, то вони вже досить давно мали можливість слідкувати за авто доставки у реальному часі завдяки посиланню в особистому кабінеті каталогу Maxi eCat. Зараз з'явилася можливість перевіряти замовлення по товарах та ставити підпис за отриманий товар та надані кошти прямо на смартфоні водія. Після виконання доставки клієнт отримує повідомлення на електронну пошту з усією детальною інформацією.

Отже, цей проєкт надав сервісу доставки більше прозорості та контролю за пересуванням товарно-матеріальних цінностей, додав зворотний зв’язок і можливість залишити відгук по кожній доставці.

Вважаємо, що це дозволило нам поліпшити сервіс доставки для наших клієнтів, що безумовно є головною метою для компанії, а крім цього ми зробили ще один крок у напрямку збереження навколишнього середовища, що безумовно є наразі головною метою усього цивілізованого людства.