LKQ ELIT

Optimal: якість та вигода в деталях

31 січня 2022

Компоненти приводу

Нові компоненти приводу від OPTIMAL відповідають найсуворішим вимогам з точки зору проєктування та виготовлення, а також завдяки використанню високоефективних мастильних матеріалів (якість OEM). Крім того, OPTIMAL пропонує в асортименті, як звичайні гумові пильовики, так і термопластичні (TPE) пластмасові пильовики, які мають вищу термостійкість та діелектричну міцність завдяки своїм особливим властивостям матеріалу, а також кращій властивій стабільності. Пильовики TPE (термопласт) все частіше використовуються в сучасних транспортних засобах і вимагають міцніших затискачів з нержавіючої сталі через більшу жорсткість матеріалу.

Всі деталі приводу від OPTIMAL поставляються в індивідуальному упакуванні для кращого захисту та з додатковими компонентами.

Переваги:

⁻ Повністю зібрані карданні вали;

⁻ Типи з'єднань, що відповідають дизайну OEM;

⁻ Повні комплекти з усіма відповідними кріпленнями;

⁻ Усі компоненти відповідають вимогам якості оригінальних запчастин відповідно до IATF 16949;

⁻ Низьке тертя завдяки використанню високоефективного мастила;

⁻ Усі позиції абсолютно нові (не відновлені);

⁻ Використання високоякісних затискачів із нержавіючої сталі.

Комплекти колісних підшипників

Підшипники OPTIMAL, виготовлені відповідно до стандартів оригінальної якості, збираються у Лангенбаху разом з усіма необхідними компонентами.

Асортимент продукції включає чотири різні моделі:

⁻ рифлені та кутові роликові підшипники,

⁻ конічні роликові підшипники,

⁻ інтегровані підшипникові вузли коліс (ступичні вузли з вбудованими електронними датчиками), підшипники, що використовуються для систем ABS, TCS, CPWM та навігаційних систем.

Ступиці колеса / Цапфи осі

Широкий асортимент продукції ефективно доповнює лінійку колісних підшипників та допомагає забезпечити високий рівень доступності. Запчастини OPTIMAL виготовлені з ретельно підібраних матеріалів, які гарантують довготривалий термін служби. Ступиці коліс та цапфи виготовляються на прецизійних верстатах з ЧПУ, які завжди забезпечують високу точність та мінімальні похибки.

Незалежно від того, чи встановлені вони індивідуально або в поєднанні з колісними підшипниками, маточини та цапфи осей OPTIMAL працюють плавно та надійно за будь-яких умов водіння.

Чому необхідно обирати OPTIMAL в "ЕЛІТ-Україна":

1) Бренд LKQ. Успішна діяльність корпорації транслюється на всі її складові, в тому числі на приватні торговельні марки. Саме тому, клієнти відчуватимуть кожну перевагу від використання продукції OPTIMAL, яку на місцевому рівні забезпечить дистриб'ютор.

2) 2 роки гарантії – це безумовна перевага від купівлі запасних частин OPTIMAL, яку не в змозі забезпечити більшість інших брендів, особливо, коли така можливість ґрунтується на впевненості у якості продукції та лояльності до клієнтів.

3) Асортимент, який дозволить швидко обслуговувати автомобілі більшості провідних автовиробників, з впевненістю у якості, без потреби довгих пошуків серед аналогів.