LKQ ELIT

"ELECTUDE" – платформа для майбутніх майстрів

2 квітня 2022

До уваги майбутніх майстрів представляємо безкоштовну онлайн платформу "ELECTUDE"!

Система управління навчанням «LCMS ELECTUDE» призначена для організації модульного навчання, атестації та сертифікації за допомогою проведення очних і дистанційних групових та індивідуальних занять серед слухачів освітніх установ, що здійснюють підготовку автомобільних техніків та інженерів, а також організацій сфери транспортних послуг. Система являє собою середовище розробки, що використовує хмарні рішення, яке дозволяє призначати зміст, керувати процесом навчання, оцінювати результат і прогрес студентів. Система містить інтерактивні гейміфіковані навчальні модулі, тести і симуляції, які стосуються таких тем, як автомобільні основи, фізичні закони, будова і принцип роботи систем та вузлів легкових і комерційних транспортних засобів, у тому числі гібридних та електромобілів, порядок застосування спеціалізованого обладнання та інструменту.

Зазначений комплекс призначений для використання на комп'ютерах, ноутбуках, планшетних ПК, мобільних пристроях, що мають доступ до мережі Інтернет. 

Electude засуджує агресію Росії та війну, яку вона веде проти України. На прохання кількох професійно-технічних та інших навчальних закладів з України та на знак нашої підтримки вашої нації Electude створив спеціальний домен для українських викладачів та студентів (https://freeukraine1.electude.eu/). Цей домен надає викладачам та студентам з України безкоштовний доступ до основних електронних курсів Electude Automotive Essentials (Light Vehicles) та Electric Drive принаймні до кінця цього навчального року.

З усіх питань звертайтеся за телефонами: +380673666832 (Viber, Telegram, WhatsApp), +380631739839 Олександр.

Слава Україні!