LKQ ELIT

Додаток для підбору акумуляторів Bosch вже у Play Маркет

27 листопада 2014

•Зручна навігація і швидкий пошук за маркою автомобіля

•Детальний опис технічних характеристик АКБ

•Найбільш повна база автомобілів усіх виробників

Можливість самостійно підібрати акумулятор на своє авто стає особливо актуальною напередодні холодів. Тепер це зможуть зробити не лише користувачі iPhone та iPad, але й власники смартфонів на Android. З початку листопада 2014 року безкоштовний додаток з підбору акумуляторів Bosch Batteries став доступним для всіх автолюбителів у Play Маркет.

 Зручний вибір

Додаток допомагає підібрати модель АКБ як автовласникам-любителям, так і технічним фахівцям станцій. З листопаду 2013 року він був доступний тільки для користувачів iOS. Версія, розроблена під Android, вже включає зміни в інтерфейс, зроблені в результаті збору відгуків від користувачів iPhone та iPad. Отже, працювати з додатком стало ще зручніше. Крім того, в додатку акумулятори Bosch всіх лінійок (S3, S4 і S5) вже представлені в новому дизайні.

У базі даних присутні практично всі широковідомі моделі автомобілів європейських, азіатських, американських і навіть вітчизняних брендів. Все, що потрібно від користувача, – це вибрати марку, модель, рік випуску свого авто, і система запропонує на вибір усі можливі варіанти з різних лінійок – S3, S4 і S5.

Додаток працює в автономному режимі, тобто, вся необхідна технічна інформація (база даних автомобілів, каталог АКБ) завантажується одноразово при першому запуску додатку.

Програма також дозволяє переглядати інтерактивні навчальні ролики з підбору, експлуатації та обслуговування АКБ. Для перегляду роликів необхідне онлайн-підключення.

Для мобільних пристроїв на базі Android додаток можна знайти в Play Маркет за запитом «Bosch Batteries» або за посиланням.

Актуальна версія додатку для iOScдоступна для завантаження за запитом «Bosch Batteries» або за посиланням.