LKQ ELIT

Bosch KeySecure System – проста і зручна перевірка оригінальності автозапчастин Bosch

5 березня 2015


Для захисту ряду автомобільних запчастин від підробок компанія Bosch застосовує багатоступеневу систему захисту KeySecure. За її допомогою можна перевірити оригінальність електричних паливних насосів, лямбда-зондів, датчиків витрати повітря, стартерів і генераторів, а також компонентів дизельного вприску – свічок розжарювання, клапанів тиску, нагнітальних клапанів, плунжерних пар і розпилювачів.

На упаковці продукції, захищеної системою KeySecure, розміщено спеціальну наклейку із захисним кодом та голограмою. Це дозволяє переконатися в оригінальності та якості запчастин, не розкриваючи коробки.

Перше покоління захисних наклейок KeySecure з’явилося у 2007 році та містило в собі 15-значний код і звичайну голограму. В 2009 році на наклейках став використовуватися MAPP-код, який уможливив автоматичне сканування символів. З 2012 року в системі почав використовуватися 16-значний код, а на голограму почали наносити номери, що збігаються із останніми символами коду.

Завдяки всім проведеним змінам тепер можна просто, швидко і зручно переконатися у оригінальності та якості запчастин Bosch за допомогою сервісу перевірки KeySecure.

Для цього можна скористатися мобільним додатком NeoReader для смартфонів на базі Android та iOS. Додаток доступний у Google Play Маркет та Appstore за запитом “NeoReader”. Посилання на додаток також доступні на сторінці автозапчастин Bosch в інтернеті в розділі «Ремонт і сервіс». Перевірити товари можна також на сайті власноруч, ввівши захисний код з наклейки KeySecure.

За результатами перевірки користувач отримає інформацію, що підтверджує якість продукції. При цьому в мобільному додатку буде відображений один з кольорових індикаторів. Зелений говорить про те, що код перевірки зареєстровано вперше і продукція є оригінальною. Жовтий свідчить, що унікальний код коректний, але вводився вже багато разів – це характерно для підробок. У даному випадку слід звернутися до продавця для повернення товару або його заміни на оригінальний продукт Bosch. Якщо ж за результатами перевірки буде відображено червоний індикатор, це означає, що унікальний код перевірки пошкоджений, введений невірно або не існує.

При виникненні будь-яких неоднозначних ситуацій щодо роботи системи BoschKeySecureSystem можна звертатися безпосередньо до компанії Bosch за електронною адресою: brandprotection.aa@ru.bosch.com

зелений Унікальний код перевірки зареєстровано вперше. Продукція є справжньою.
жовтий УВАГА! Вам слід звернутися до продавця, так як придбаний продукт має ознаки
підробки. Вимагайте заміни скомпрометованого виробу на оригінальний
продукт Bosch з коректним унікальним кодом перевірки або повернення
грошових коштів. У разі спірних ситуацій звертайтеся по електронній пошті,
вказаній нижче.
червоний
унікальний код перевірки пошкоджений, введено невірно або не існує.
Будь ласка, уважно перевірте введений код. При повторному негативному
результаті перевірки зверніться до продавця. (див. попередній пункт)