LKQ ELIT

Благодійна акція "Від щирого серця"!

Ми дуже раді, що ви з нами та домомагаєте в цій важливій справі! За перші 3 тижні було продано 2978 прикраси, тобто зібрано 29 780 грн! 

Дякуємо за підтримку!

Придбайте новорічну прикрасу за 10 грн, та всі зібрані гроші надійдуть до єдиного центру реабілітації дітей з синдромом аутизму в м.Черкаси. 

Необхідність створення центру для допомоги таким особливим дітям існує давно, оскільки, попри велику кількість спеціалізованих установ, які допомагають дітям з особливими потребами, дітей з діагнозом аутизм ніде не хотіли приймати. Вони змушені були увесь час знаходитися вдома, відокремлені від оточуючого світу.

Зараз для 11 дітей віком від 5 до 14 років, які відвідують центр, стали доступними такі процедури як масаж, ЛФК, послуги сурдопедагога, дефектолога, оскільки значна частина дітей не розмовляє і практично всі діти мають супутні діагнози, такі як глухота, сліпота, епілепсія, незворотні зміни ЦНС. Величезною необхідністю є залучення логопеда та психолога.

Крім того, організація надає психологічну допомогу сімям, які виховують дітей з інвалідністю, організовує дозвілля, відпочинок та оздоровлення особливих дітей, а також здійснює консультативну діяльність.

Оплата роботи спеціалістів здійснюється виключно за рахунок батьківської та спонсорської допомоги. Батьки зіштовхуються з величезними труднощами.

Серед основних потреб, які організація не може задовольнити самостійно, - оплата харчування дітей, які відвідують групу денного перебування, оплата послуг психолога та логопеда, оплата сеансів іпотерапії, а також придбання холодильника, мікрохвильової печі та обігрівачів для кабінетів індивідуальних занять, масажу та групової роботи.

Організація знаходиться за адресою: м.Черкаси, вул. Громова, буд. 93/1

Їх сторінка на Facebook: https://www.facebook.com/groups/838766846185833/?hc_location=ufi





Дарунок ви можете придбати зручним для вас способом: в нашому eCat, замовити по телефону, або прийти на філіал і виписати за допомогою спеціаліста відділу продажів.

Код товару: MAR 299