LKQ ELIT

Бути автомеханіком тепер може кожен!

26 февраля 2015


Bosch запускає онлайн-тренажер для всіх бажаючих випробувати себе в якості автомеханіка

·  безкоштовний онлайн-симулятор СТО «Бош Сервіс»

·  віртуальна модель СТО з діагностичним обладнанням Bosch

Компанія Bosch із задоволенням допоможе всім бажаючим оволодіти майстерністю ведення бізнесу автосервісу і зробить цей процес не тільки простим, але і приємним. З 9 лютого 2015 на сайті Автосервісних концепцій Bosch доступний онлайн-тренажер, за допомогою якого кожен охочий зможе перевірити свої технічні знання та навички в галузі ремонту автомобілів, не встаючи з місця!

Тренажер представляє собою віртуальну модель реальної СТО та включає всі необхідні атрибути:

·  несправний автомобіль

·  обладнання для діагностики

·  інструкції з пошуку несправностей і ремонту

·  електричні схеми

·  рекомендації з використання обладнання та інструментів

·  склад запчастин тощо.

Завдання гравця - виявити несправність і усунути її максимально швидко. Учасники, які успішно впораються із завданням за 20 хвилин і наберуть 2000+ балів, отримають сувеніри з фірмовою символікою Bosch.

Учасники, які наберуть 1750 - 2000 балів за 25 хвилин, отримають Сертифікат на навчання в Навчальному центрі Бош в 2015 році зі знижкою в 500 грн.

Детальні умови участі в проекті описані на сайті.

Навчальний центр Bosch

Навчальний центр Bosch пропонує повну програму навчання з діагностики і ремонту автомобілів та їх компонентів. Тренінги призначені для фахівців автосервісу з різним рівнем підготовки, а також користувачів гаражного та діагностичного обладнання Bosch. Передбачено різні формати навчання: традиційні «очні» курси в Навчальному Центрі, його філіях і академіях на базі регіональних спеціалізованих ВНЗ (Львів, Харків, Одеса); вебінари з віддаленою участю у тренінгах.

Час пішов! Удач та успіхів!