LKQ ELIT

Як запобігти поломкам паливної системи дизеля?

7 березня 2019

Головними причинами поломок, які можуть виникати в процесі роботи паливної апаратури дизеля, є погане або взагалі відсутнє обслуговування самої системи або ж низькоякісне пальне. Ремонт апаратури, яка відповідає за живлення дизельного двигуна, включає в себе повну діагностику роботи машини, ремонт ПНВТ і форсунок. Це основні етапи процесу відновлення робочого стану паливної системи. У власному гаражі подібні ремонтні роботи виконувати досить важко, а особливо, без певних навичок, знань, спеціальної апаратури і стенду, на якому фахівці перевіряють різні параметри.


Якщо все зробити вчасно, то ніяких проблем з паливним насосом, з двигуном і іншими деталями просто не виникне. Таким чином можна зекономити вагому частину своїх фінансових заощаджень. Але буває так, що неприємність вже дала про себе знати. Тоді ремонт просто необхідний, причому краще довіритися рукам професіонала, який точно знає, що робить. Серед широкого асортименту запропонованої нами продукції, яка завжди є і поповнюється на складі, Ви знайдете цікаві для Вас розпилювачі, форсунки, ПНВТ, паливні клапана, плунжерні пари, комплекти запасних частин і багато іншого.


На відміну від багатьох наших колег, ми не реалізуємо низькоякісний товар і продукцію сумнівних виробників, а автомобілі, що пройшли ремонт у наших партнерів-автосервісів, отримують сервіс високого рівня за доступними цінами. Задоволений клієнт і довговічна робота його дизельного автомобіля для нас є головним пріоритетом.