LKQ ELIT

MANN + HUMMEL проти вірусу корони SARS-CoV-2

26 квітня 2020

Поширення вірусу корони SARS-CoV-2 становить серйозні виклики для світової економіки та багато питань для суспільства щодо продуктів для захисту. MANN + HUMMEL, лідер світового ринку в області фільтрації, також перевіряє ефективність своїх продуктів для підтримки контролю за забрудненням щодо поширення вірусу. Оскільки віруси, як правило, також можна знайти в салонах автомобілів, MANN + HUMMEL зібрала різноманітну інформацію про захист всередині автомобіля за допомогою фільтрів кабіни.

  • Повітряний фільтр FreciousPlus також блокує частинки PM 2,5.
  • Регулярна заміна оптимізує чисте повітря, покращуючи досвід водіння замовника.

Розміривши близько 0,1 мікрометра, новий вірус приблизно в 500 разів менше, ніж волосся людини. Як правило, вірус корони прилипає до більш великих крапель, таких як ті, які викликані кашлем або чханням. Ці краплі в 10-1000 разів більше, ніж звичайний вірус. Завдяки своїм розмірам вони досить швидко падають на землю.

Вкрай малоймовірно, що забруднена крапля з дорожнього покриття потрапить у систему фільтрів кабіни автомобіля із зовнішнього повітря. Ймовірність впливу вірусу від зараженого пасажира всередині транспортного засобу значно вище.

Ретельне очищення зовнішнього повітря високоякісним повітряним фільтром кабіни є, в будь-якому випадку, важливим. Особливо це стосується частих водіїв, хворих на алергію та супроводжуючих дітей. Повітряний фільтр кабіни не можна вважати частиною "засобів індивідуального захисту", таких як маска для обличчя. Однак він блокує дратівливі забруднювачі в русі, як гальмівний пил, шкідливі гази та алергени, як пилок. Кабінний фільтр може виконувати ці прискіпливі дії з очищення лише належним чином, якщо його регулярно замінювати. Цей інтервал залежить від виробника транспортного засобу, але, як правило, припадає на період від одного до двох років. Багато водіїв не знають про салонний фільтр або переваги, які він пропонує, середня заміна відбувається лише раз на п’ять років!

Останнім нововведенням у фільтрах кабіни повітря від MANN-FILTER є FreciousPlus. Фільтр блокує неприємні запахи та шкідливі гази, такі як оксиди азоту та озон із зовнішнього повітря, видаляючи при цьому майже 100 відсотків шкідливих частинок, таких як дрібний пил. За допомогою свого третього фільтруючого шару з біофункціональним покриттям FreciousPlus майже повністю зупиняє алергени та запобігає росту бактерій та цвілі на фільтрі.