LKQ ELIT

Додаток "Мій Поліс"

28 серпня 2020

МТСБУ запускає мобільний додаток «Мій поліс», за допомогою якого можна буде не тільки оформити електронний поліс ОСАГО, але і європротокол в разі ДТП.

«Нашим проектним офісом і експертною групою з відбору кращих стартапів був визнаний переможцем першого відбору стартап молодих програмістів« Мій поліс »- готове рішення для смартфонів на IOS і Android з функцією електронного європротоколу і оцифровки паперового поліса. Була проведена експертиза цього програмного продукту і зроблено висновок про його повну придатність для практичного застосування. Чудова ідея, яка дозволить спростити заповнення європротоколу і поступово позбавлятися від паперових бланків », - прокоментував Генеральний директор МТСБУ Володимир Шевченко.

При цьому гендиректор МТСБУ додав, що Бюро відкрито до інновацій і чекає нових пропозицій від стартапів: «Сучасний іншуртех має багато напрямків, від інтегрованих платформ та інтернету речей до рішень, які допомагають автоматично запобігати страхове шахрайство, і інструментів поведінкової аналітики».

Джерело: www.avtomir.ua