LKQ ELIT

LKQ Europe вітає Андраса Лорінча на посаді генерального директора LKQ у Центральній та Східній Європі

11 вересня 2020

ЦУГ, Швейцарія
9 вересня 2020 року

LKQ Europe вітає Андраса Лорінча на посаді генерального директора LKQ у Центральній та Східній Європі


У листопаді 2020 року Андрас Лорінч приєднається до LKQ Europe, у статусі генерального директора регіону CEE (Центральна та Східна Європа), передаючи свій широкий досвід роботи у галузі на регіональному та світовому рівні.


Базуючись у Празі, Чеська Республіка, Андрас Лорінч стане генеральним директором LKQ у Центральній та Східній Європі з присутністю у Чехії, Словаччині, Польщі, Україні, Угорщині, Румунії, Словенії, Хорватії, Боснії та Герцеговині та міноритарною часткою  в ELIT Kar в Болгарії.  LKQ Europe є одним з лідерів ринку в цьому регіоні, який раніше мав високі темпи зростання.
 

Раніше Андрас Лорінч займав посаду віце-президента з продажу у компанії HELLA GmbH & Co.  Він також виконував інші ролі у цього провідного світового постачальника. У минулому Андрас обіймав посаду менеджера з продажу, а пізніше - посаду генерального директора компанії ELIT Румунія, яка зараз є частиною LKQ.

"Андрас приєднується до нас завдяки вражаючому поєднанню регіонального та світового досвіду", - підкреслив Арнд Франц, генеральний директор LKQ Europe.  "Він досяг значних результатів у складних ринкових умовах і стане невід’ємною частиною нашої команди керівників, сприяючи ефективності та подальшому зростанню LKQ в Європі.  Ми з нетерпінням чекаємо, що Андрас найближчим часом буде працювати з нами і тепло вітаємо його у нашій команді".

LKQ в Центральній та Східній Європі орієнтується на оптових та роздрібних клієнтів.  Крім автомобільних майстерень, існує грунтовна база оптових покупців та автопарків, що підтримуються мережею сервісних концепцій. Існує також значна пропозиція експертів щодо обладнання гаражів та навчання для робітників майстерень.
Маючи потужний сегмент B2C, клієнти, переважно в Чеській Республіці, використовують Інтернет-магазин для придбання запасних частин та аксесуарів.

"Я дуже радий незабаром приєднатися до LKQ Europe та вести команду Центральної та Східної Європи до майбутнього успіху", - сказав Лорінч.  "Це ключовий регіон для європейської групи, і я з нетерпінням чекаю на те, щоб зосередитись на програмі інтеграції 1 LKQ Europe для розширеного європейського співробітництва, а також запропонувати нашим клієнтам найкращий у своєму класі досвід".

Про LKQ Europe

LKQ Europe, дочірня компанія корпорації LKQ, є провідним дистриб'ютором запчастин для автомобілів, комерційних фургонів та промислових автомобілів у Європі.  В даний час у групі компаній працює близько 27 000 співробітників у ​​понад 20 європейських країнах, мережа яких налічує понад 1000 філій та дохід понад 5,2 млрд євро у 2019 році.

Групу представляють Euro Car Parts, Fource, Rhiag Group, ELIT, Auto Kelly, STAHLGRUBER Group, а також спеціаліст з утилізації Atracco.  LKQ також володіє міноритарним пакетом акцій Mekonomen.

Про LKQ у Центральній та Східній Європі

LKQ у Центральній та Східній Європі, яка входить до сімейства LKQ Europe, співпрацює з Auto Kelly, ELIT, SiM Impex, Láng та STAHLGRUBER Group.  Вона працює у Чехії, Словаччині, Польщі, Угорщині, Україні, Румунії, Боснії та Герцеговині, Словенії, Хорватії та має міноритарну частку в ELIT Kar в Болгарії.  Маючи 5800 співробітників та мережу з 350 філій, 
LKQ Europe щодня постачає запчастини у 35 000 майстерень по всьому регіону.