LKQ ELIT

Фільтри UFI - якість ОЕ

13 листопада 2020

  Технології, інновації, продуктивність. Історія успіху почалася в 1971 році в Італії. З того часу тривало глобальне розширення, що зробило UFI FILTERS одним з глобальних лідерів фільтрації з 17-ма промисловими об'єктами, 3-ма інноваційними центрами, 54-ма комерційними офісами по всьому світу. Завдяки своїй присутності в декількох секторах, системи фільтрації UFI вибираються 6 з 7 найбільших виробників автомобілів і 7 з 10 команд Формули-1.


 

UFI – 26.038.00 встановлюється на конвеєрі, оригінальний номер 5Q0127177. На фото оригінального фільтру, на якому чітко видно гравіювання UFI.

 


UFI – 24.113.00 - встановлюється на конвеєрі, оригінальний номер 164009384R. На фото оригінального фільтру, на якому чітко видно гравіювання UFI.


UFI входить в число найпопулярніших виробників розхідних матеріалів. Причиною цьому стала найдоступніша ціна фільтрів порівняно з конкурентами преміум та ОЕ сегменту. При цьому, компанія ніяк не поступається в якості. Фільтри UFI повністю відповідають заявленим високоякісним характеристикам та повністю виправдовують очікування споживачів.

Відомий факт, що UFI постачає свою продукцію на конвеєри автовиробників гігантів. У їх числі VAG, Fiat, Renault та багато інших. 

   Більш детальну інформацію ви знайдете тут https://www.ufifilters.com/il-gruppo/