LKQ ELIT

Транзитна навігація зробить наступний крок у розвитку GPS

11 грудня 2020

Сьогодні Google Maps залишається найбільш популярним додатком в глобальному плані для всього, що пов'язано з навігацією і маршрутами громадського транспорту. Але компанія Apple докладає великих зусиль, щоб змінити цю картину в довгостроковій перспективі.

Технологічний гігант з Купертіно вкладає величезні кошти у свої Apple Maps. І в цьому році проект проходить капітальне переосмислення.

Але Apple не просто хоче впровадити нові функції для Apple Maps. Їх план в тому, щоб впровадити в такі опції, які тільки будуть реалізовані в найближчі роки та фактично поліпшать те, як ми використовуємо додаток.

Одна з нових ідей щодо модернізації Apple Maps описана в патенті під назвою «транзитна навігація на місці проведення заходу», яка дозволить додаткам фактично надавати користувачам вказівки при використанні маршрутів громадського транспорту. Ця функція відображає інформацію про те, як пересуватися в місцях громадського транспорту, особливо якщо вам потрібно поміняти автобус або поїзд.

«Прикладом такого майданчика є транзитна станція. Навігаційний додаток ідентифікує частину маршруту, яка містить два місця розташування на станції, наприклад, точку доступу транзитної станції та платформу на станції, на яку прибуває транзитний транспорт. Додаток визначає шлях між двома місцями розташування і показує маршрут», – сказано в патенті.

Яким чином буде реалізована така деталізація – поки не повідомляється. І які функції з’являться у зв’язку з більш потужним функціоналом для водіїв – теж.

Джерело: autogid.pro