LKQ ELIT

LKQ та ELIT підтримує збереження довкілля. Долучайтесь!

22 квітня 2021

Зменшимо рівень забруднення разом

 На порядку денному компанії LKQ Europe є збереження довкілля, а саме: зменшення викидів СО2 та залучення до цих процесів тих спільнот, серед яких працює компанія.

 Наша мета — бути одними з найбільш прогресивних компаній в екологічному напрямку на європейському ринку післяпродажного обслуговування автомобілів. Ми також заохочуємо наших партнерів приєднатися та докласти зусиль до цього процесу. Компанія LKQ Corporation була лідером з екологічних питань практично з моменту заснування в 1998 році, бо починала свою діяльність із утилізації пасажирських автомобілів. Наразі ми є найбільшою в світі компанією з утилізації автомобілів — наші філії в Північній Америці спрямовують на переробку більш ніж 90% матеріалів з автомобілів, що надходять на утилізацію. Це ті матеріали, які б інакше опинилися на сміттєзвалищах.

 У Великій Британії та Ірландії компанією LKQ вже розпочато випробування доставки електромобілями (на острові Вайт). Проект триватиме півроку та враховуватиме інфраструктуру заряджальних станцій, щоб визначити філії, де буде ефективно використовувати подібні авто у найближчому майбутньому. 

 «Ми вимірюємо викиди СО2 для всіх наших підрозділів, включно з центрами дистрибуції, офісами, філіями, автопарком, який містить більш ніж 6000 машин. Ми також заохочуємо наших постачальників визначати розмір "вуглецевого сліду" їхньої власної продукції та продукції, яку вони розповсюджують — це допомагає впевнено просуватися на шляху до створення так званої СО2-нейтральної компанії», — каже Арнд Франц (Arnd Franz), виконавчий директор LKQ Europe.

Зробимо світ "зеленішим" разом!