LKQ ELIT

Зустрічайте! OPTIMAL в асортименті «ЕЛІТ-Україна»

21 травня 2021

OPTIMAL – це інновації, надійність і широка лінійка продукції, що відповідає вимогам дистрибуції та якості у всьому світі.

Все почалося з комплектів підшипників коліс в 1991 році. Сьогодні компанія OPTIMAL, головний офіс якої розташований в Лангенбасі, Баварія, пропонує якісні оригінальні запчастини та комплекти для обслуговування підшипників коліс, рульового управління і підвіски, амортизаторів, деталей гальмівної системи, комплектів водяних насосів, комплектів ременів ГРМ, датчиків ABS і засобів контролю вібрації. OPTIMAL поставляє якісні запчастини для осей, гальм, рульових механізмів, двигунів та інші автомобільні компоненти з моменту свого заснування. Загальний асортимент бренду налічує більше 20 товарних груп!

Коли мова йде про безпеку, компанії OPTIMAL KG немає рівних. Адже вона пропонує клієнтам першокласні деталі рульового управління і підвіски, які не можна перевершити за якістю, безпекою і тривалим терміном служби, а відсутність підробок на ринку України – черегова запорука гарантії якості цієї продукції. Вигідне співвідношення ціни та європейської якості являється ключем успішності продукції на міжнародній арені.

З 2019 року OPTIMAL є частиною сімейства LKQ, а саме 31 липня 2019 року Stahlgruber Holding GmbH, яка є дочірньою компанією LKQ, повністю придбала торговельну марку OPTIMAL, адже чіткою метою стратегії LKQ є посилення позиції приватних торговельних марок корпорації. Звісно, можна було б створити і новий, власний бренд, але лідерство та статус OPTIMAL вкрай важко наздогнати. Придбавши OPTIMAL, LKQ Europe не лише транслює здобутий за багато років досвід, а й довіру клієнтів.

Чому необхідно обирати OPTIMAL в "ЕЛІТ-Україна":

1) Бренд LKQ. Успішна діяльність корпорації траслюється на всі її складові, в тому числі, на приватні торговельні марки. Саме тому, клієнти відчуватимуть кожну перевагу від використання продукції OPTIMAL, яку на місцевому рівні забезпечить дистриб'ютор.

2) 2 роки гарантії – це безумовна перевага від купівлі запасних частин OPTIMAL, яку не в змозі забезепечити більшість інших брендів, особливо, коли така можливість ґрунтується на впевненості у якості продукції та лояльності до клієнтів.

3) Асортимент, який дозволить швидко обслуговувати автомобілі більшості провідних автовиробників, з впевненістю у якості, без потреби довгих пошуків серед аналогів.

"Безумовно OPTIMAL – бренд світового рівня. У групи компаній LKQ великі плани на його подальший розвиток. Для наших клієнтів це стабільний бренд, який стрімко розвивається з гарантією високої якості, широкого асортименту, з технічною та гарантійною підтримкою. Будучи впевненими у високій якості, ми надаємо гарантію 2 роки. Зараз ми почали з найбільш затребуваних груп – деталей підвіски, колісних підшипників, деталей приводу колеса. Далі будуть вводитися інші групи товарів. Optimal безсумнівно поліпшить нашу асортиментну пропозицію для клієнтів." своїми думками поділився Сергій Мартишко, керівник відділу продукт-менеджменту.

Назарій Шудра, регіональний директор з продажу Київського регіону: "За випадковим збігом обставин, мав нагоду працювати з брендом OPTIMAL ще в період 2000-х років. Тоді ринок був не таким вибагливим, але в той же час, СТО мали вибірку брендів, яким завжди могли довіряти і Optimal входив до цього переліку. Те, що бренд пам'ятають і він не втратив здобуту раніше "силу бренду" та довіру клієнтів – дійсно гарний показник."

Клієнт Ігор Андрійчук, магазин "Дніпро", м. Біла Церква: "Без перебільшень – був приємно здивований, коли отримав пропозицію від торговельного представника, придбати запчастини OPTIMAL і був серед перших, хто придбав товари цього бренду, буквально після появи на складі філії. Наявність такого продукту, зі своєю історією, безумовно перевага для асортименту «ЕЛІТ-Україна». Ті, хто працює більше десяти років з автомобільними запчастинами і так само, як і я, має досвід використання деталей Optimal, розуміють про що йдеться. Тому і я особисто радий нашій "зустрічі" більш ніж через 15 років."

Запрошуємо ознайомитись з відео-презентацією та зануритись в середовище бренду OPTIMAL

За цим посиланням, до вашої уваги перелік популярних позицій, які вже доступні для продажу.

 Вся продукція має найвищу якість і відповідає європейським і міжнародним стандартам для вторинного ринку, а сертифікати та співробітництво є тому підтвердженням:

Більше 1 000 деталей рульового управління пройшли випробування на безпеку та виробничий контроль PPP 90007: 2005 TÜV Süd та є сертифікованими (http://www.tuv-sud.com/ps-cert). Сертифіковано TÜV Süd 2 червня 2004 р.
Також виконуються вимоги по виконанню процесів ISO 9001: 2008, а с 26.09.2017 (повторний аудит проведено 26.06.2019) по ISO 9001: 2015.
OPTIMAL AG & Co. KG являється постачальником даних для інформаційних систем TecDoc з 2002 року.
OPTIMAL AG & Co. KG є членом GVA (Gesamtverband Autoteile-Handel eV) з 2006 року та активно підтримує лобіювання незалежного ринку автомобільних запасних частин.
                                                                                                      PARTSLIFE – це ініціатива незалежного ринку автомобільних запасних частин з постійними партнерами по виробництву та торгівлі, які беруть на себе відповідальність за утилізацію запасних частин відповідно до законодавства.