LKQ ELIT

IAAF збирає кошти для України

9 квітня 2022

Незалежна федерація автомобілебудування (IAAF) запустила платформу зі збору коштів для гуманітарної допомоги Комітету з надзвичайних ситуацій (DEC) в Україні.

IAAF також звернулася до інших професійних асоціацій в Україні, запропонувавши підтримку в цей дуже важкий час.

Загострений конфлікт в Україні загрожує життю мирних жителів по всій країні, змушуючи мільйони людей втікати. Будинки були зруйновані, постраждала інфраструктура, сім’ї розпались, поранені люди, втрачені життя.

IAAF зробила пожертву Червоному Хресту на початку конфлікту, а після цього створила сторінку збору коштів, яка дозволяє підприємствам післяпродажного обслуговування робити пожертви.

Річард Велланд, президент IAAF і керуючий директор WAI, розпочав кампанію з пожертвування і прагне здійснювати підтримку там, де це можливо.

Він сказав:

«Автомобільний ринок Великобританії підтримує Україну, і мета платформи – активізувати підтримку у секторі та здійснити гуманітарний внесок Комітету з надзвичайних ситуацій в Україні. Учасники автомобільного ринку вже зробили те, що вміють найкраще, відповіли на виклик і надали підтримку різним благодійним організаціям, які підтримують гуманітарні допомогу. Ми повинні налагодити процес на постійну основу».
30 фунтів стерлінгів могли б забезпечити необхідними гігієнічними засобами для трьох людей на один місяць, 50 фунтів стерлінгів могли б забезпечити ковдрами для чотирьох сімей, а 100 фунтів стерлінгів могли б забезпечити харчуванням двох сімей на один місяць.

Щоб зробити пожертву Комітету з надзвичайних ситуацій (DEC) через сторінку збору коштів IAAF перейдіть за посиланням