LKQ ELIT

Експерти назвали 5 ознак неякісного шиномонтажу

9 квітня 2022

Щоб не нашкодити автомобілю під час сезонної зміни шин і не переплатити за сервіс, потрібно вибрати надійний і перевірений центр шиномонтажу.

Пропонуємо вашій увазі 5 ознак неякісного шиномонтажу.

Перша ознака – зовнішній вигляд. Старе і брудне приміщення і як-небудь зроблена вивіска – це перше, що має насторожити. Сюди також можна віднести відсутність у співробітників шиномонтажу уніформи, безлад і зношене обладнання.

Друга ознака — якщо в шиномонтажі немає мийки для коліс, його потрібно обходити стороною. Справа в тому, що, якщо перед роботою колеса не проходять стадію миття та очищення проектора, то провести балансування правильно не вдасться, оскільки каміння в протекторі та бруд завадять цьому.

Третя ознака – використання звичайного мила замість монтажної пасти при посадці гуми на диск також говорить про низький рівень шинного сервісу.

Четверта ознака – використання неякісних або старих тягарців для балансування. Потрібно пам’ятати, що тягарці, які використовують для балансування коліс повинні бути лише новими.

П’ята ознака – нав’язування додаткових послуг. Наприклад, очищення брудних ступиць та пропозиції купити нові болти чи гайки, бо старі нібито непридатні для експлуатації тощо.

Джерело: mmr.net.ua