LKQ ELIT

Toyota презентувала оновлений кросовер RAV4 для європейського ринку

23 червня 2022

Компанія Toyota представила оновлений варіант європейського RAV4 2023 модельного року.

Насамперед, японці оновили «безпеку» моделі. Фірмовий комплекс під назвою Toyota Safety Sense тепер включає вдосконалену технологію попередження про фронтальне зіткнення з функцією автоматичного гальмування та розпізнавання пішоходів навіть під час проїзду перехресть (PCS), а також технологію екстреної допомоги рульовому управлінню (ESA), за рахунок якої автомобіль зможе пішохода, велосипедиста, що випадково вибіг на дорогу, а також інших несподіваних перешкод.

В салоні тепер 12,3-дюймова електронна «приладка», що настроюється, і нова мультимедійна система з 10,5-дюймовим сенсорним екраном, що отримала підтримку хмарних сервісів.

В ЄС автомобіль буде доступний з двома гібридними силовими установками: перша з них із сумарною потужністю 222 к.с. має 2,5-літровий атмосферний двигун, електроагрегат для задніх коліс та нікель-метал-гідридний тяговий акумулятор, а другий – продуктивністю 306 к.с. поєднує 178-сильний 2,5-літровий ДВЗ і вже 2 електродвигуни (по одному на кожній осі) та літій-іонну батарею. Коробка передач безальтернативна – це варіатор.

На ринку новинка дебютує до кінця осені або на початку зими поточного року.

Джерело: mmr.net.ua