LKQ ELIT

Названі найнадійніші та найбільш проблемні японські автомобілі

28 липня 2022

Американський портал HotCars склав список найнадійніших японських автівок. Усього в нього потрапило 5 автомобілів з Країни сонця, що сходить.

Як зазначається у дослідженні, у цей список автомобілі потрапляли згідно з рейтингами надійності, які регулярно публікують аналітики з JD. Power та Consumer Reports.

Так, до списку потрапив крос-універсал Subaru Outback. У дослідженні зазначається, що цей автомобіль дуже рідко потрапляв під сервісні кампанії у Сполучених Штатах. Востаннє сервісна акція торкнулася моделей 2011-2013 років випуску і була оголошена через дефект поршневих кілець. При цьому Subaru Outback регулярно очолює рейтинг надійності авто.

Далі у рейтинг – спорткар Mazda MX-5. Ця автівки щороку отримує максимальні оцінки за надійністю і входить до першої десятки найбезпроблемніших моделей у США.

Також до списку потрапили аж три японські седани. Так, експерти вважають, що Honda Accord, Toyota Camry і Lexus ES «працюватимуть вічно».

Крім цього, американці склали невеликий список найпроблемніших машин. До нього потрапив, наприклад, спорткар Mazda RX-8. Основною проблемою тут, на думку експертів, став роторний двигун машини. Також ненадійною моделлю було визнано мінівен Honda Odyssey, кросовер Subaru Ascent, пікап Nissan Titan та седан Infiniti Q50.

Джерело: mmr.net.ua