LKQ ELIT

Новий Honda Accord з'явився на фото

28 жовтня 2022

Компанія Honda опублікувала перші зображення седана Accord нового, одинадцятого покоління. Новинка виявиться більшою за попередницю, отримає більш спортивну зовнішність, нові двигуни та новітні асистенти. Прем’єра новинки відбудеться у листопаді.

У салоні з'явиться оновлена цифрова панель приладів та медіасистема з 12,3-дюймовим тачскріном й вбудованими сервісами Google. А ось фізичних кнопок, судячи з зображення, машині не дістанеться. Єдиний аналоговий елемент управління, що залишиться, – це невелика «крутилка» під дисплеєм, призначена, судячи з усього, для регулювання гучності звуку.

Ззовні новинку можна впізнати по шестикутній решітці радіатора, вузькій світлодіодній головній оптиці та бамперу з широким повітрозабірником, а ззаду з’являться розтягнуті на всю ширину ліхтарі. Екстер’єр нового седана було розсекречено на патентах у липні.

Моторна гама Accord XI поки що невідома. Актуальний седан оснащується бензиновими турбо двигунами об’ємом 1,5 і 2,0 літра потужністю 192 і 252 к.с. відповідно, а також гібридною силовою установкою з віддачею 212 к.с Трансмісій дві – 10-ступінчаста автоматична коробка та варіатор.

Джерело: mmr.net.ua