LKQ ELIT

Спільними зусиллями до перемоги

12 січня 2023

Восени минулого року, асортимент компанії «ЕЛІТ-Україна» розширився особливими позиціями – ми запустили кампанію, яка передбачала продаж брендованого одягу з патріотичною символікою. Також планувалось, що 100% доходу від продажу буде перераховано на рахунок для гуманітарних цілей Національного банку України.

Як і очікувалось, наші клієнти та партнери не залишились осторонь та підтримали таку ініціативу. Протягом трьох місяців, які тривала кампанія, вдалось зібрати 110 410,74 грн (сто десять тисяч чотириста десять гривень сімдесят чотири копійки).

Вже в середині грудня кошти було успішно перераховано згідно з початковою метою.

Окрім практичності та комфорту, усі, хто придбали ці речі, безсумнівно можуть відчувати свою приналежність до добрих справ. Вдячні кожному, хто долучився і став учасником цієї активності.

Черговий раз переконавшись, що наша співпраця є результативною не лише в полі бізнесу, а й в інших сферах – ми не зупиняємось на досягнутому і вже незабаром анонсуємо наступний тираж одягу, який стане маленьким уособленням великої віри в Перемогу та вашої доброчинності.

Отож слідкуйте за новинами!