LKQ ELIT

Система контролю якості ремонту Bosch QualityScan: гарантія якості ремонту дизельних компонентів в авторизованих майстернях Бош Дизель Центр та Бош Дизель Сервіс

9 июля 2015

У майбутньому інжектори та ПНВТ (паливнийнасосвисокоготиску) системи Common Rail, відремонтовані в авторизованих майстернях мережі Бош Дизель Центр та Бош Дизель Сервіс, матимуть спеціальне маркування. Стікер з матричним кодом, розміщений на компонентах, дозволить споживачам отримати достовірну інформацію щодо проведеного ремонту. Інформація зі стікеру може легко та швидко завантажуватися за допомогою безкоштовного додатку Bosch QualityScan для смартфонів на базі Android и iOS. Додаток дозволить отримати інформаціюз бази даних Bosch QualityScan, наприклад, код IMA або навіть адресу майстерні, яка виконувала роботи. Інформацію також можна буде отримати на сайті www.qualityscan.bosch-automotive.com, якщо власноруч ввести код зі стікеру.

Лише авторизовані майстерні Бош Дизель Центр та Бош Дизель Сервіс матимуть можливість вносити інформацію про відремонтовані компоненти в базу даних Bosch QualityScan. Ці майстерні оснащені високотехнологічним діагностичним обладнанням Bosch, виконують ремонт у суворій відповідності до затверджених технологічних процесів, а також використовують лише оригінальні запчастини. Більше того, у системі можуть бути зареєстровані лише ті відремонтовані компоненти, які пройшли ретельну перевірку. Для ідентифікації інжекторів та ПНВТ, що пройшли реєстрацію в системі Bosch QualityScan, використовується оригінальна упаковка та спеціальні стікери. Таким чином, клієнти майстерень Бош Дизель Центр та Бош Дизель Сервіс отримають гарантію того, що ремонт дизельних компонентів виконано згідно зі стандартами всесвітньовідомої компанії Bosch.