LKQ ELIT

Історія виникнення корпорації Federal Mogul

24 апреля 2019

Історія виникнення корпорації Federal Mogul

Корпорація Federal Mogul — це провідний світовий постачальник продукції та сервісів для світових виробників та агентів з обслуговування транспортних засобів та обладнання у галузі автомобільної продукції, мало-, середньо- і надпотужних комерційних автомобілів, морського транспорту, залізничної промисловості, космонавтики, енергопостачання та промисловості. Продукція та сервіси компанії сприяють поліпшенню показників витрати палива, зниженню шкідливих викидів і підвищенню безпеки транспортних засобів.

Federal Mogul працює у двох незалежних бізнес-сегментах:

Підрозділ Federal-Mogul Powertrain розробляє і виробляє деталі силових агрегатів і деталі захисту систем, а також оригінальне обладнання для легкових автомобілів, важких автомобілів, промислового обладнання і транспорту.

Підрозділ Federal-Mogul Motorparts займається дистрибуцією широкого асортименту деталей під більш ніж 20 найбільш відомими у світі брендами на вторинному ринку автомобільних комплектуючих, а також поставляє оригінальні деталі автовиробникам для систем гальмування, шасі, склоочисників тощо.  Серед брендів компанії для вторинного ринку — щітки склоочисників ANCO®; свічки запалювання і розжарення, свічкові дроти, склоочисники та фільтри Champion®; компоненти двигунів AE®, Fel-Pro®, FP Diesel®, Goetze®, Glyco®, Nüral®, Payen® та Sealed Power®; деталі системи кермового керування та підвіски MOOG®; деталі гальмівної системи Beral®, Ferodo®, Jurid®, Stop®, Wagner®.

Компанію Federal Mogul було засновано в Детройті у 1899 році, її міжнародна штаб-квартира знаходиться у місті Саутфілд в штаті Мічіган. У компанії працює більше 50 000 співробітників у 34 країнах. Детальнішу інформацію ви знайдете на сайті www.federalmogul.com.

Ось вже протягом більш ніж 100 років компанія Federal Mogul (Федерал Могул) створює інноваційні продукти з використанням найсучасніших технологій. Сьогодні компанія є найбільшим гравцем на міжнародному ринкові та постачає продукцію для різноманітних галузей промисловості, почнаючи з виробників автомобілів для пасажирских та вантажних перевезень і завершуючи заізничною та авіакосмічною галузями. Клієнти Federal-Mogul довіряють брендові компанії: вони впевнені у найвищій якості продуктів та знають, що компанія використовує іноваційні технології.

Усе починалося зі сміливої ідеї, яка з часом перетворилася на величезну компанію зі списка FORTUNE 500, що має тисячі спивробітників по всьому світу. За плечима Federal Mogul чисельні перемоги та колосальна робота з подолання неминучіх перешкод. Ми пропонуємо Вам ознайомитись з нашою історією.