LKQ ELIT

Повідомлення про реестрацію податкових накладних

24 червня 2015

Шановні партнери!

   Згідно Закону України № 71-VIII від 28.12.2014 р., система електронного адміністрування ПДВ повною мірою запрацює з 01.07.2015 р. Для уникнення можливих проблем з реєстрацією податкових накладних (розрахунків коригувань) та потенційних штрафних санкцій за несвоєчасну реєстрацію (п. 120.1 ПКУ):

1.  Податкові накладні перед їх реєстрацією, будуть надіслані контрагенту на узгодження не пізніше четвертого календарного дня з дати їх складання, крім 29.06.2015 - 30.06.2015,  в ці дні податкові накладні будуть зареєстровані в день їх складання.

2.  Просимо Вас не пізніше другого календарного дня після отримання електронних податкових накладних повідомити ТОВ «ЕЛІТ-Україна» про наявність помилок в податковій накладній, якщо вони мають місце. Податкові накладні потрібно погодити або відхилити, вказавши причину в програмі «M.E.DocIS». Для тих Покупців, що використовують інше програмне забезпечення для реєстрації документів на безкоштовному веб-сервісі «M.E.Doc- Оnline» або за телефоном 044 389 44 35.

3.  Податкові накладні, щодо яких не надійдуть зауваження щодо правильності складання протягом двох днів, будуть вважатись прийнятими Покупцем і будуть зареєстровані в ЄРПН починаючи із шостого дня їх створення. Податкові накладні, складені в період 29.06.2015 - 30.06.2015, будуть зареєстровані ЄРПН в день їх складання.

4.  Розрахунки коригувань при поверненні товару, зміні номенклатури або поверненні оплати складаються Продавцем і будуть надіслані  Покупцю на шостий день їх складання. Покупець перевіряє правильність їх складання та реєструє в ЄРПН.

5.  На сьомий день створення розрахунку коригування контрагенту буде надіслано на адресу електронної пошти (яка заповнена в картці підприємства) повідомлення щодо обов’язкової реєстрації відповідних розрахунків коригувань.

6.  Просимо реєструвати розрахунки коригувань в дводенний термін після їх отримання, але в жодному разі не пізніше 15 днів з моменту складання.

7.  Виключення становлять розрахунки коригувань по поверненню товарів, придбаних у 2014 році та в січні 2015 року. Такі розрахунки коригувань реєструються Продавцем.