LKQ ELIT

Два оригінали для найвищої безпеки від BILSTEIN!

8 листопада 2018

Ще у 1997 році  разом з Mercedes-Benz ми розробили модуль пневматичної підвіски для оригінального обладнання. Відтоді у співпраці з усіма провідними автовиробниками ми кожного дня удосконалюємо наші технології!   Але попри тісну співпрацю з автовиробниками, наші  пневмомодулі для ринку запчастин можуть іноді зовнішньо  відрізнятись від ОЕ-деталі. І цьому є приємне для споживача пояснення.

Наш  пневмомодуль BILSTEIN B4 це єдиний певмомодуль  на ринку запчастин, що має безкомпромісну якість оригінального обладнання. Цей факт викликає високі сподівання вже навіть від зовнішнього вигляду деталі.   Але деякі наші  пневмомодулі BILSTEIN B4 зовнішньо відрізняються  від «рідної» оригінальної деталі  з автомобіля.  Це   спочатку дивує та збиває з пантелику, але має дуже просте і логічне пояснення.

У більшості випадків йдеться більше про незначну візуальну різницю між модулями.  Іноді відрізняються  підшипники опори стійки модуля, іноді кріплення кабелів або ж гофрований захисний кожух.  Бувають і більш помітні візуальні відмінності, наприклад, в конструкції оригінальних модулів деяких серій передбачений зовнішній резервуар. Натомість сучасні пневмомодулі BILSTEIN для ринку запчастин мають вже більш удосконалену конструкцію, де резервуар  інтегровано в модуль,  заховано під гофрований кожух.

Зовнішні відмінності є результатом постійного вдосконалення і подальшого технологічного розвитку наших пневмомодулів  для незалежного ринку запчастин. Що забезпечує реальні переваги для наших партнерів – станцій технічного обслуговування та їх клієнтів.   Модульна конструкція наших пневмомодулів для ринку запчастин базується на сучасному технологічному дизайні BILSTEIN та втілює наші прагнення: завжди забезпечувати безкомпромісну якість оригінального обладнання, або ж перевершувати її!

Попри можливі зовнішні відмінності у деяких випадках, у всіх  наших продуктах гарантується 100% функціональність та відповідність вимогам оригінального обладнання. Спокійно довіряйте пневмомодулям BILSTEIN B4: навіть, і особливо, тоді, коли вони дещо інакше виглядають ззовні.  Такі відмінності спричинені розвитком та удосконаленням технологій!

До речі, наші пневмомодулі завжди супроводжуються всією необхідною інформацію про виріб та докладними інструкціїями з монтажу.  Пневмомодулі BILSTEIN, що візуально відрізняються від модулів з оригінального обладнання, супроводжуватимуться відповідною інформацією в майбутньому.