LKQ ELIT

Гібридна технологія e-Power

11 грудня 2020

Компанія Nissan працює над редизайном свого автомобіля Rogue Sport, прототипи якого зараз проходять випробування напередодні виходу на ринок у 2021 році. І в цьому автомобілі з'явиться гібридна трансмісія серії e-Power, яка відрізняється від більшості рішень на ринку.

Трансмісія e-Power по суті робить машину електромобілем, тому що акумулятор в ній заряджається на ходу внаслідок комбінації рекуперації енергії та невеликого двигуна внутрішнього згоряння, який служить виключно як генератор. Електроенергія, що виробляється ДВЗ, також може безпосередньо приводити в дію електродвигун транспортного засобу в умовах високого навантаження.

Ця концепція також використовується в електромобілях зі збільшеним запасом ходу, таких як Karma Revero і BMW i3 REx, хоча батареї в цих автомобілях набагато більше, ніж в автомобілях Nissan e-Power. А ще в автомобілях Nissan e-Power через те, що вони мають невеликі батареї, немає зарядного пристрою. Замість цього ви заправляєте свій автомобіль на заправці, як звичайну машину. Таке рішення робить систему більш доступною.

Повна технічна інформація і специфікації трансмісії e-Power, призначеної для Rogue Sport і Qashqai будуть оголошені ближче до запуску моделей на ринок.

Джерело: autogid.pro