LKQ ELIT

Starline – розумний вибір для автомобіля та майстерні

22 червня 2021

Starline – це власна торговельна марка корпорації LKQ, до якої входить «ЕЛІТ-Україна». Під цим брендом продається безліч груп запасних частин на всі популярні моделі автомобілів – від гальмівних дисків, колодок і фільтрів, до датчиків і деталей дизельної апаратури. За обсягом продажів, в асортименті «ЕЛІТ-Україна», Starline займає одну з лідируючих позицій, а за деякими групами запчастин ця марка є абсолютним лідером і продовжує збільшувати свою частку. Товарообіг Starline в світі перевищив 100 млн євро!

Історія бренду почалася близько 20 років тому. Тоді, в 90-тих роках, ще зовсім молода чеська компанія Auto Kelly (спільно з «ЕЛІТ-Україна» входить до корпорації LKQ), зіткнулася з високою конкуренцією на ринку механічних груп запасних частин і вирішила створити свій власний бренд. Першим товаром, який побачили клієнти з логотипом Starline, були гальмівні диски і колодки. Потім, від року до року, збільшувалася покриття, розроблялися і запускалися нові групи запчастин: деталі підвіски, рульового управління, двигуна, а також фільтри, щітки, датчики, масла і технічні рідини, акумулятори та ін. На сьогодні асортимент Starline охоплює більше 50 товарних груп запасних частин.

Продукція виробляється на спеціалізованих заводах, в таких країнах як: Чехія, Китай, Польща, Туреччина, Бразилія, Індія. Географія виробництва широка, але не менш широка, ніж географія продажів. Запчастини Starline продаються від Англії та Ірландії до Італії, Польщі, Болгарії та України. На частку нашої країни припадає близько 5% від усіх продажів бренду в світі. За 20 років роботи сформувалися довгострокові партнерські відносини з багатьма перевіреними постачальниками, але, від року до року, з ростом асортименту, збільшується і кількість нових виробників. Кожен постачальник ретельно перевіряється і оцінюється, а продукція, що поставляється, проходить кілька етапів контролю якості. Адже першою країною імпорту є Чехія, а це означає, що весь товар повинен повною мірою відповідати всім європейським нормам якості.

В асортименті Starline ви знайдете:
- деталі гальмівної системи: диски, колодки, супорти;
- деталі підвіски: важелі, амортизатори, пружини, підшипники ступиці;
- деталі приводу і трансмісії: шруси і піввісі, комплекти зчеплень;
- деталі двигуна і підвіски двигуна: прокладки, фільтри, комплекти ременів ГРМ, помпи, подушки двигуна, КПП та ін.;
- стартери та генератори;
- паливні насоси і шланги;
- турбіни і шланги;
- вихлопні труби, глушники та прокладки;
- компресори кондиціонера, троси та приводи;
- акумулятори та автохімія;
- гаражне обладнання та інструмент.

Запчастини Starline покривають більше 90% українського парку автомобілів, а пропозиція асортименту налічує близько 35 000 позицій. Завдяки налагодженій схемі складування і логістики, а також мережі філій «ЕЛІТ-Україна», забезпечується високий рівень миттєвої наявності і оперативної доставки. Деталі бренду Starline позиціонуються як деталі бюджетного цінового сегменту, при цьому за якістю часто не поступаються відомим брендам з середнього цінового сегменту, і нерідко навіть виробляються на одних і тих же заводах.

Starline – гарантія якості, широкий асортимент і доступна ціна, яка забезпечує вигідну роботу автосервісам.