LKQ ELIT

Відомий автовиробник приєднався до збору коштів для України

25 травня 2023

Компанія Porsche AG, титульний спонсор турніру з гольфу Porsche European Open 2023, відкрила збір коштів на проєкти допомоги України. Благодійна акція під назвою Birdies for Charity пройде з 1 по 4 червня на Північному полі Porsche Nord Course комплексу Green Eagle Golf у Німеччині.

Як йдеться в офіційному прес-релізі, на честь 75-річчя виходу першого спортивного Porsche компанія жертвуватиме благодійним організаціям по 75 євро за кожну «пташку» (якщо гравець витратив на проходження лунки на один удар менше, ніж пар, то говорять, що він зіграв берді (пташку) – ред.), зроблену протягом чотирьох етапів турніру DP World Tour. Ці кошти поділять порівну між організаціями, залученими до проєктів допомоги Україні.

Нагадаємо, в 2022 році компанія Porsche AG передала 309 884 автомобілі клієнтам в усьому світі. Це на 3% більше, порівнюючи з 2021 роком. Незважаючи на низку світових криз, у 2022 фінансовому році бренд Porsche не лише зберіг стабільні показники продажів, а й продемонстрував позитивну динаміку.

Джерело: mmr.net.ua