LKQ ELIT

Оновлена ідентичність бренду

28 липня 2022

Шановні клієнти!

З натхненням хотів би познайомити вас з оновленим брендингом компанії «ЕЛІТ-Україна», який є важливим кроком у наданні нашим клієнтам ще більш комплексних, сучасних і гнучких рішень з найвищим рівнем якості.

Компанія «ЕЛІТ-Україна» працює в Україні з 1994 року. Наразі в ній працює 890 співробітників, які підтримують роботу 45 філій. 2016 рік став переломним для компанії, оскільки американська компанія «LKQ Corporation» придбала «Rhiag Group» – лідера ринку дистрибуції та продажу запасних частин у Європі, до складу якої входила в тому числі і компанія «ЕЛІТ-Україна».

LKQ Europe є провідним дистриб’ютором запчастин для автомобілів, комерційних фургонів та промислових транспортних засобів у Європі. Наразі в групі компаній працює близько 26 000 співробітників, мережа налічує понад 1000 філій, які згенерували $6,1 млрд доходу в 2021 році. Окрім ELIT в Україні, Польщі та Румунії, групу також представляють: Euro Car Parts, LKQ Fource, LKQ CZ, LKQ SK, RHIAG Group і STAHLGRUBER Group.

Компанія забезпечує постачання запасних частин понад до 100 000 незалежних майстерень у понад 20 країнах Європи.

Таким чином «ЕЛІТ-Україна» є частиною європейської родини LKQ, і ми хочемо підкреслити це новим спільним брендом.

Ви зможете побачити новий брендинг поступово, він з’явиться на фасадах наших філій, у нашій діджитал та друкованій комунікації, і, звісно ж, на наших автомобілях.

Новий бренд означає не лише візуальну трансформацію, але, перш за все, амбіції LKQ Europe:

1. Поєднання процесів в усіх компаніях LKQ по всій Європі, дозволяючи клієнтам повною мірою скористатися перевагами найширшої дистриб’юторської мережі в Європі;

2. Відображення різноманіття та цілісності LKQ та її працівників;

3. Виділення значення трьох знакових літер назви компанії LKQ, тобто «Leadership, Know-how, Quality».

Новий логотип створюється напередодні серйозних змін. Електрифікація, діджиталізація та консолідація ринку зроблять вторинний ринок зовсім іншим всього лише за кілька років. LKQ вже зараз готується до цієї трансформації та допомагає своїм клієнтам впоратися з поточною трансформацією автомобільної промисловості.

Ми вже почали створювати концепцію майбутньої майстерні, акцентуючи на якісній освіті механіків. Ми також хочемо бути в авангарді компаній, які займаються ремонтом та переробленням акумуляторів електромобілів. Крім того, до 2050 року LKQ прагне стати компанією, яка знизить викиди в атмосферу до нульового рівня, і тому впроваджує низку екологічних рішень у своєму бізнесі. Щоб дізнатися більше про компанію, ви можете відвідати офіційну сторінку: www.lkqeurope.com.

Щиро ваш,

Олег Варварський

Генеральний директор «ЕЛІТ-Україна»